Routes

Er is zoveel moois te ontdekken. Hieronder hebben wij wat routes die je kunt pakken tijdens een dagje suppen. Heb je andere ideeën, dan denken we graag met je mee waar jullie heen kunnen gaan.

Door de grachten van Middelburg.
Bekijk de historische panden of pakhuizen uit de VOC. Zie het kleinste huisje op de kinderdijk of het duurste pand op de Dam. Dobber in de prachtige haven en kom tot rust, ga onder de kleinste bruggetjes door liggen op je plank of maak het wat spannender en sup het kanaal op richting Arnemuiden (eigen risico).

Bolwerk
Het bolwerk ook wel vesting genoemd is het gebied van 4 km rondom Middelburg. Dit gebied is in een vorm van een ster. Langs de molens en het prachtige park kom je geheel tot rust. Je kunt ervoor kiezen dit gebied rond te gaan (je zal af en toe wel via de weg over moeten steken). Of via Langevielevest onder de brug via het thee huisje door de watergangen te suppen langs de dorpen (mooi in de avond). Dit kan ook via de Veerse watergang richting Veere echt prachtig.

Veerse Meer
Iets meer uitdaging? Rijd dan naar het Veerse meer en leg je sup daar in het water, hier heb je meer wind, golven en zul je meer bezig zijn met balanceren.

%d bloggers liken dit: